info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: About the Company

Hvor længe har FxPro været i drift?

FxPro Financial Services Ltd blev registreret den 31. juli 2006 og fik sin CySEC licens den 5. marts 2007.

FxPro UK Limited fik sine reguleringer fra UK Økonomiske Service Autoritet (‘FSA’) den 18. august 2010. Denne licens blev fornyet af Den Økonomiske Adfærdsautoritet (‘FCA’) den 1. april 2013, efter at FSA var blevet opløst og delt mellem Prudential Reguleringsautoritet (‘PRA’) og FCA.

FxPro Global Markets MENA Limited blev indarbejdet den 3. juli 2017 og fik dets DFSA-licens F003333 den 26. oktober 2017.

FxPro Global Markets Ltd blev registreret I 2016 og fik dens licens fra SCB i 2017.

Was This Article Helpful?