info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.56% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: About the Company

Hvad er forskellen mellem de lovmæssige jurisdiktioner som I tilbyder?

Vi tilbyder 4 forskellige lovmæssige jurisdiktioner. Midlertidig, eftersom tilgængeligheden af jurisdiktioner er afhængige af dit bopælsland, venligst tjek registreringssiden for at se, hvilke jurisdiktioner som er tilgængelige for dig.

FxPro Financial Services Ltd bliver reguleret af Cyperns Sikkerheds-og Udvekslingskommission (‘CySEC’) og af den Sydafrikanske Sektoradfærdsmyndighed (‘FSCA’). FxPro UK Limited bliver reguleret af Den Økonomiske Adfærdsautoritet (‘FCA’). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Serviceautoritet (‘DFSA’). FxPro Global Markets Limited er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommissionen (‘SCB’).

Was This Article Helpful?