info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: REGNSKAB & VAULT

How do you keep Clients funds safe?

FxPro tager sikkerheden af kunders midler meget seriøst. Af den grund, er alle kunders midler fuldstændig adskilt fra virksomhedens egne midler og opbevaret på separate bankkonti i store Europæiske banker. Dette sikrer, at kunders midler ikke kan bruges til andre formål.

Desuden er FxPro UK Limited medlem af Kompensationsordningen For Finansielle Tjenester (FSCS) og FxPro Financial Services Limited er medlem af Investerings Kompensationsfonden (ICF).

Was This Article Helpful?