info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.56% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: REGNSKAB & VAULT

Er det muligt at tabe flere penge end man giver i depositum?

FxPro tilbyder Negativ Balance Beskyttelse som en del af kundeaftalen, derved sikres, at kunder ikke kan tabe mere end hvad de indbetaler. Selv om dette ikke er et lovkrav, tilbyder FxPro denne service så længe det er accepteret i god tro og ikke er blevet manipuleret eller udnyttet.

FxPro tilbyder også et Stop-Niveau, som vil forårsage at handel bliver lukket ned når et vist margenniveau i % er nået. Stop-Niveauet vil også blive registreret afhængige af kontotype og under hvilken jurisdiktion du er i.

Was This Article Helpful?