info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: REGNSKAB & VAULT

Hvor længe tager det at behandle min hævningsanmodning?

Indenfor normale arbejdstimer, behandles hævninger almindeligvis indenfor få timer. Hvis hæve- anmodningen modtages udenfor normale arbejdstider, vil den blive behandlet følgende arbejdsdag.

Venligst bemærk, at selv om kortindbetalinger bliver behandlet med det samme, betyder dette ikke, at midlerne er blevet modtaget på vores bankkonto, idet bank afklaringsprocedure normalt tager nogle dage. Vi kreditere dog din ordre med det samme, for at du kan være i stand til at handle omgående og beskytte dine åbne positioner. I modsætning til indbetalinger, tager hæve processen længere tid.
Was This Article Helpful?