info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: cTrader Platform

Hvordan lukker jeg en position på cTrader?

For at lukke en position, klik på ‘Afslut’ ikonet på ‘Handels View’ vinduet i bunden af cTrader skærmen. Fra ‘Handels View’ vinduet kan du vælge en enkel ordre eller afslut alle åbne positioner ved at klikke ‘Afslut alle’.
Du kan anvende HurtigHandel indstillingerne for at vælge om denne er deaktiveret eller om enkelt-klik eller dobbelt-klik handel er aktiveret.
Was This Article Helpful?