info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: cTrader Platform

Hvordan opretter jeg en ny ordre i cTrade?

Der er flere forskellige måder at oprette en ny ordre på i cTrader.

Du kan trykke påF9 for at bringe ‘Opret Ordre’vinduet frem og klik på ikonet over viewlisten på venstresiden af platformen. Du kan også klikke på alle instrumenter i 'Viewliste' vælg ‘Ny Order’ ikon, eller opret en ordre direkte fra Køb eller Sælg ikonerne:

Køb og Sælg ikonerne

Køb og sælg ikonerne er også tilgængelige på alle diagrammer du har åbnet:

tilgængelig

Hvis du ikke har 'HurtigHandel'indstillinger aktiveret, vil et nyt vindue vise sig, som vil tillade dig at oprette en ny markedsordre, begrænse ordre eller stoppe ordre, for at vælge det instrument du ønsker at handle med og for at sætte stop-tab eller tag-profit niveauer:

Marked Order
Bemærk: Hvis du ønsker at åbne og lukke handel med enkelt eller dobbeltklik, direkte fra diagrammet og viewlist, er det nødvendigt at du indstiller dette i indstillingerne.
Was This Article Helpful?