info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: CTRADER PLATFORM

Hvordan logger jeg ind på cTrader platformen?

Dine cTrader legimitationsoplysninger blev sendt til dig via e-mail, da din konto blev bekræftet.

Når du først åbner din platform, vil du få vist en loginboks, eller du kan gå til 'cTrader'i det øverste venstre hjørne, og vælg'log ind'.

Indtast kontonummer og kopier og flyt adgangskoden ind, som du har modtaget via e-mail.

Ændre Investor

Du har også valgmuligheden for, at 'Logge ind med dit cTrader ID', og hvis du gør dette, kan du linke alle dine cTrader demo- og live kontoer til den, så du nemt kan logge ind med dit cTID, og nemt kan veksle mellem dine handelskontoer.
Was This Article Helpful?