info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: CTRADER PLATFORM

Vil min EA/cBot fortsætte med at virke efter jeg lukker platformen?

For at dine EA´er kan handle for dig, må din enhed kører med din MT4/cTrader terminal åben. Lukker du din terminal, vil det forårsage at din EA´er stopper med at handle.
Du kan abonnere på FxPro VPS (Virtual Private Server) for at have dine EA´er/cBot´er til at handle døgnet rundt, uanset om din MT4/cTrader terminal er åben eller om din computer er åben.
Was This Article Helpful?