info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: FxPro Edge

Hvordan lukker jeg en position på FxPro Edge?

For manuelt at lukke en åben position, må du først lokalisere ordren på Positioner/Ordre widget. Du kan enten klikke på ´Luk Ordre´ knappen (Ved 1-klik handel aktiveres) eller dobbeltklik på ordren og luk den fra det diagram som viser sig.

Close Position

Close Position

Hvis du har sat gyldige stop-tab eller tag-profit niveauer, vil din ordre blive lukket når markedsprisen når en af de niveauer som du har specificeret.

Alle lukkede positioner vil kunne ses på 'Historik' widget

Was This Article Helpful?