info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: FxPro Edge

Why is the Modify position button greyed out when I try to set SL/TP for an existing order?

Dette kan være fordi du har placeret dine stop-tab eller tag-profit niveauer for tæt på nuværende markedspris. Alternativt kan det også betyde at du har sat disse niveauer på den forkerte side af nuværende pris.

Venligst bemærk at for korte positioner (sælg ordre) skal stop-tab sættes højere end den nuværende markedspris og tag-profit niveauer skal sættes lavere end den nuværende markedspris.

Du kan se minimum stop niveauer for hver platform på symbol specifikationerne: https://www.fxpro.com/trading/forex

Was This Article Helpful?