info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: MT4 & MT5 PLATFORM

Hvordan ved jeg om min EA fungerer rigtigt?

For at sikre at din EA fungerer rigtigt, må du først få bekræftet om din EA´er er aktiveret på din platform. For at gøre dette, tjek at ‘AutoHandel’knappen på hovedværktøjslinjen øverst på skærmen er grøn. I det tilfælde, at den er rød, klik på den for at aktivere EA´er. .

‘AutoHandel’

Du må derefter sikre dig at din EA er aktiveret for live handel. For at gøre dette, højreklik på diagrammet hvor EA´eren er blevet placeret og klik ‘OK’. Din EA burde nu fungere korrekt.

Tillad live handel

Når først din EA fungerer, kan du tjekke ‘Eksperter’ og ‘Journal’ tab i din terminal, for at se om dit system rapporterer nogen fejl.
Venligst bemærk at hvis din EA fungerer og automatisk handel er aktiveret, vil du kunne se et smiley face i øverste højre hjørne på diagrammet ved siden af navnet på EA´eren.
Was This Article Helpful?