info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: MT4 & MT5 PLATFORM

Hvordan logger jeg ind på MT4 handelsplatform?

Du kan logge ind på din terminal fra menuen øverst til venstre på skærmen. For at gøre dette, klik ‘Fil’ og derefter ‘Log ind på handelskonto’. Så vil en ny boks komme frem, som vil spørge efter dine login-legimitation, adgangskode, og serveren som din konto er blevet tildelt. .

log in

Dine login informationer er sendt til dig via en e-mail efter din konto blev godkendt.

Med demo konto legimitation kan du også få adgang til via FxPro Direct. For at kigge på dem, Log ind på din FxPro Direct, klik på ‘Min Profil’ fra listen på venstre side, og derefter klik på ‘Platform Legimitation’ og klik på ‘Min Profil’ siden.

Hvis du har glemt MT4 live kontoens adgangskode, kan du nulstille via FxPro Direct.
Was This Article Helpful?