info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: HANDEL & UDFØRELSE

Hvilken kommission opkræves der for handel?

På vores MT4/MT5, FxPro Markeds & Spændsatsningskontoer, kræver vi ikke kommission på nogle af instrumenterne. Du bliver kun opkrævet på det spænd, hvor vi anvender en mindre forhøjet afgift (såvel som ethvert gældende konverteringsgebyr).
På cTrader platformen, når der handles FX & Metals, er der et kommission gebyr på 45USD for hver 1 million USD handlet, når der åbnes en position og 45USD, når der lukkes en position. Midlertidig, er spændene på cTrader lavere end dem på andre kontotyper.
Was This Article Helpful?