info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: HANDEL & UDFØRELSE

Hvorfor er min ventende ordre ikke blevet udført?

Hvis den ventende ordre ikke er blevet udført, kan det være fordi du ikke havde nok midler til at åbne positionen, da den ventende ordre blev aktiveret. Hvis dette er tilfældet, vil den slettede, ventende ordre blive vist på din kontos historik.
Alternativt, kan det være at dine ventende ordre ikke er blevet udført, fordi den specificerede pris ikke er nået. Venligst bemærk, at for ventende Sælg Ordre, skal bydeprisen nå dit specificeret niveau; for ventende Købe Ordre, skal den anmodede pris nå dit specificeret niveau.
Was This Article Helpful?