info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: VPS

Hvordan opsætter jeg mit FxPro VPS?

Efter du har tilmeldt dig FxPro VPS, vil du modtage en e-mail med dine log ind oplysninger fra vores VPS-udbyder, BeeksFX, som bekræfter, at din VPS-konto er blevet oprettet (det kan tage op til 2 timer før du modtager e-mail).

For at opsætte dit VPS, klik på det VPS adresselink som blev leveret i e-mailen, indtast påkrævet oplysninger, hvilke er inkluderet i bekræftelsesmailen og download RDP filen, som er nederst på siden. Find filen på din computer og klik på den for tilslutning af den eksterne computer. En pop-op-boks vil vise sig, så du kan indtaste dine legimitationsoplysninger eller din midlertidige adgangskode, som du fik leveret. Klik ‘OK’. Du burde nu være forbundet til din VPS.

Was This Article Helpful?