info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Føler du dig lidt skræmt? Vi er her for at hjælpe
Vores trin-for-trin handels akademi vil guide dig gennem verdenen af Valutamarkeds Handel og lære dig alt hvad du behøver at vide. Nøgle handelsudtryk kan findes i handels or
ECN (Elektronisk Kommunikations Netværk) (ECN (Electronic Communication Network))

Elektroniske Kommunikations Netværker tillader, at handel modtager de bedste bud og spørge priser, ved handel med aggregerende priser fra et utal af likviditets udbydere og ved altid at tilbyde de to bedste. ECN ordrer bliver fuldstændig anonymt dirigeret direkte til interbank netværk og uden nogen håndteringsbords indgriben. Ved at handle over et ECN netværk, modtager en handlende bud og spørge priser fra forskellige udbydere, da de er de mest konkurrencedygtige på markedet.