info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.56% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Føler du dig lidt skræmt? Vi er her for at hjælpe
Vores trin-for-trin handels akademi vil guide dig gennem verdenen af Valutamarkeds Handel og lære dig alt hvad du behøver at vide. Nøgle handelsudtryk kan findes i handels or
Fremadkontrakt (Forward)

Fremadkontrakt er en privat aftale, hvor en køber og sælger fastsætter en pris for en given aktiv, men udsætter levering indtil en senere aftalt dato. Dette kan være dage, uger, måneder og endda år senere. Når kontrakten udløber er køberen forpligtet til at købe, og sælgeren er forpligtet til at sælge til den sikrede pris, uanset de nuværende markedsforhold. Fremadkontrakter bruges ofte af landmænd til at garantere, at de vil modtage en bestemt pris for deres afgrøder før de er høstet, og på den måde værne imod den usikre fremtidige markedspris.