info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.56% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Føler du dig lidt skræmt? Vi er her for at hjælpe
Vores trin-for-trin handels akademi vil guide dig gennem verdenen af Valutamarkeds Handel og lære dig alt hvad du behøver at vide. Nøgle handelsudtryk kan findes i handels or
Handelsdag (Day Trading)

Handelsdag er den praktiks at købe og sælge underliggende aktiver indenfor en enkelt handelsdag, ved at drage fordel af daglige markeds udsving. Det indebærer normalt iværksættelse af høj gearing, for at få fortjeneste af relative små bevægelser i pris. Det mest almindelige marked for daglige handlende er Forex og aktiemarkedet. Daglige handlende er livsvigtige for markedet, eftersom deres aktivitet skaber likviditet og fastholder effektivitet gennem arbitrage. I dagens marked er flertallets af daglig handel gjort med automatiseret handels algoritme.