info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.56% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Føler du dig lidt skræmt? Vi er her for at hjælpe
Vores trin-for-trin handels akademi vil guide dig gennem verdenen af Valutamarkeds Handel og lære dig alt hvad du behøver at vide. Nøgle handelsudtryk kan findes i handels or
Modstandsniveau (Resistance Level)

Når man kortlægger an aktivs pris i en graf, er modstandsniveauet det prisniveau, hvor markedet virker tilbageholdende eller ude af stand til at gå ud over det niveau. Med andre ord, er det et niveau hvor salg er mere sandsynligt. Handlende bruger ofte nylige højder til at tegne modstandslinjer i den pågældende graf, da de ofte er gode indikator for forestående trendomskift. Jo flere gange en aktivs pris fejler i at bryde igennem et modstandsniveau jo mere modstandsniveaet er forstærket.