info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Føler du dig lidt skræmt? Vi er her for at hjælpe
Vores trin-for-trin handels akademi vil guide dig gennem verdenen af Valutamarkeds Handel og lære dig alt hvad du behøver at vide. Nøgle handelsudtryk kan findes i handels or
PPI (Producent Pris Indeks) (PPI (Producer Price Index))

Dette er en ledende økonomisk indikator, som sporer de ændrende priser af varer og tjenesteydelser solgt af producenter på månedlig basis. PPI er en vigtig indikator for forbrugerinflation, da højere priser som opkræves af producenten, bliver videreført til forbrugeren. Denne rapport bliver frigivet før CPI (Forbruger pris indeks) og det har ofte øget markedspåvirkningen. Et PPI tal der er højere end forventet, har en tendens til at have en positiv effekt på værdien af den pågældende valuta.