info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.56% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Hjælpe Center - Ordliste

Føler du dig lidt skræmt? Vi er her for at hjælpe
Vores trin-for-trin handels akademi vil guide dig gennem verdenen af Valutamarkeds Handel og lære dig alt hvad du behøver at vide. Nøgle handelsudtryk kan findes i handels or
Tik (Tick)

Ofte forvekslet med et pip, en tik er differencen mellem nuværende markedspris og det sidste-salgstilbuds markedspris. Med andre ord, en tik repræsenterer det beløb et marked har rykket sig i en given tidsperiode. Ulig et pip, er en tik ikke et fast tal, men et der svinger i aktuel tid alt efter gældende markedsforhold. For eksempel, i et meget likvidt marked er en tik repræsenteret af en enkelt pip; på den anden side i et illikvidt marked kunne det repræsenterer et pris ryk på 30 pip.