Capital Finance International Magazine Anerkender FxPro Med Pris For Bedste FX Udførelse, Globalt

21. november 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) har fået tildelt ´Bedste FX Udførelse, Globalt´ af Capital Finance International Magazine (CFI.co). Kunder der anvender MT4 og cTrader platforme, forventer hurtige og pålidelige handelsudførelser, og FxPro´s investering i dets infrastruktur, har betydet at de drager fordel af en særlig dyb pulje af likviditet, leveret af dets tolv likviditetsudbydere. Der er også ingen-håndtering-skrivebords indgriben, usædvanlig lave afvigelser og latentheden er blevet reduceret fra millisekunder til mikromillisekunder.

“Vi er glade for at få tildelt ´Bedste Udførelse, Globalt´ af CFI.co. Det er et bevis for den investering vi har puttet i teknologi for at sikre, at kunder oplever en fantastisk fart og kan være sikre på at den pris de ser, er den pris de får. Denne pris kommer også på et tidspunkt hvor vi søger at udvide vores servicetjenester ud på det institutionelle område med en kommende lancering af bedste til bedste tilbud.” Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.

FxPro’s har lige færdiggjort erhvervelsen af Quotix, en punkt FX aggregater, som vil forbedrer dybden af likviditeten og handelsudførelsen endnu mere.

“FxPro tilbyder gnidningsfri, hurtig og sikker professionel adgang til markeder. Deres FX Agenturmodel er eksemplarisk, og kunders støtte er fantastisk. Firmaet har en troværdig og transparent tilgang, har arbejdet hårdt for at eliminere interessekonflikter, bliver reguleret af to jurisdiktioner og vil være et pålideligt valg for relative nybegyndere til markeder såvel som de mere erfarne handlede. De har et imponerende bredt udvalg af handelsplatforme hos FxPro, markedsinformation leveret er stærkt og pålideligt, og firmaet gør godt brug af teknologi for en ekspresfordel for brugere. Vi tøver ikke med at bekræfte en pris i denne hovedkategori til FxPro, og giver vores granulering af den interessante og imponerende innovation som FxPro bringer til forex handel.” CFI.co Dommer panel.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser