info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Anskaffer Punkt FX Aggregater

11. september 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) har erhvervet sig punkt FX aggregater Quotix, hvilket er et skridt der giver virksomheden fuldstændig kontrol over leveringen af dets FX likviditet, og gør det i stand til at yde mere institutionel fokuseret service.

Dette nye foretagende binder FxPro´s omfattende viden om detail FX markedet og Quotix´s teknologi, hvilket betyder forbedret handelsudførelser og fart, såvel som en overordnet likviditet og prisfastsættelse for dets kunders handel på enten MT4 eller cTrader platformene.

Dette er endnu et skridt imod at FxPro bliver alt-i-et FX udbyder, da de nu vil være i stand til at tilbyde punkt FX aggregering og likviditet, såvel som primære mæglerservice til institutionelle kunder og andre mæglere.

“Som vi fortsætter med at vokse eksponentielt på tværs af kloden, er likviditet vigtigt at sikre, for at vi kan levere de bedste punkt FX priser til vores kunder. Den nye erhvervelse tillader at FxPro diversificerer og åbner flere døre, som vi begynder at tilbyde det bedste af det bedste, aggregering og likviditets serviceydelser. Overordnet betyder det forbedret prisfastsættelse for kunder. Vi har på nuværende tidspunkt 12 likviditetsudbydere og har målet om at øge dette antal. Ved at erhverve Quotix vil vi også være i en stærkere position til at arbejde mere tæt sammen med vores eksisterende likviditetsudbydere og skaffe flere nye.” Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.

Erhvervelsen er FxPro´s første indkøb af en teknologisk udbyder og viser virksomhedens engagement i at investere i innovative nye teknologier som forbedrer dets dybde af likviditet.

“Erhvervelsen af en af verdens største online FX mæglere, er et spændende strategisk skridt for Quotix. Der er oplagte synergier at anskaffe, så som evnen til at dele FxPro´s omfattende tekniske ressourcer, hvilket vil hjælpe os til at vokse ind på nye markeder.” Evgeny Sorokin, CEO hos Quotix.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser