FxPro og McLaren F1™ Team Annoncerer Partnerskabsaftale

FxPro McLaren Racing

Den 24. maj 2018, London. er online mægler FxPro og McLaren F1™ Team glade for at kunne annoncere en flere-årige partnerskabsaftale. Fra Monaco Grand Prix (24.-27. maj), vil McLaren MCL33 fremføre FxPro branding ved at fremhæve virksomhedens position som verdens førende online mægler.

Zak Brown, Administrerende Direktør, McLaren Race, kommenterede:

“Vi er glade for at kunne byde FxPro velkommen som en officiel partner til McLaren Formula 1 team. Både FxPro og McLaren er engageret i innovation og ekspertise indenfor hver deres felt, hvilket gør dette til et naturligt partnerskab. Med over 50 indenrigs- og internationale priser til deres navn, har FxPro bevist deres evne til at præstere på højeste niveau.”

Med over 250 millioner ordre udført og op til 7000 ordre behandlet hver sekund, er FxPro godt klar over hvilke udfordringerne det giver med højt pres og øget prÌstationsmiljøer. Dette partnerskab underbygger engagementet til ekspertise og innovation hvilket Mclaren og FxPro deler.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, commented:

“Vi er stolte over at indgå i dette flere-årige partnerskab med McLaren, et team med en glorværdig historie og en spændende fremtid. Vi leder altid efter partnerskaber der deler vores passion for ekspertise og succes, og McLaren legemliggør disse værdier perfekt.”

Ilya Holeu, Administrende Direktør Marketing, FxPro, kommenterede:

“FxPro har altid været visionære pionerer i alt hvad de foretager sig, fra utallige verdensklasse sportssponsorskaber til måden vi værdsætter vores navn og den måde vi gør forretning på. Sportssponsorskaber har længe været en vigtig del af vores opsøgende program og vi er glade for at være i partnerskab med McLaren og til at tage det med frem.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser