info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler Om Udførelsesstatistikker For Q1 2016

20. april 2016, London. Online mægler FxPro er glade for at afsløre nøgle handelsudførelses statistikker for det første kvartal af 2016.

For månederne januar, februar og marts, er afvigelsesprocenterne som følgende:

  • Positive = 46.93%
  • Hos Salgstilbud = 31.81%
  • Negative = 21.26%

Tallene foroven viser procentdelene af handel der var udført uden afvigelse, såvel som de handler udført med negative afvigelse eller til en bedre pris end anmodet. Det er tydeligt, at disse tal ikke afslører betydelig procentdel af handel som har draget fordel af positive afvigelse, men demonstrerer også en stigning på mere end 3.5% i handler der mødte en negativ afvigelse, og en stigning på mere end 9.4% i handler udført til en bedre pris når man sammenligner tallene registreret i fjerde kvartal i 2015.

De første tre måneder af 2016 gav også en nedgang i nye salgstilbud procenttal:

  • Nye salgstilbud = 5.01%
  • Positive = 2.23%
  • Negative = 2.78%

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Det er et år siden vi tog initiativet til systematisk at offentliggøre vores udførelsesstatistikker. Formålet med dette tiltag forbliver todelt: at forsyne handlende med værdifuld information om vores servicestandard, og at opmuntre til større transparenthed i FX industrien. Det er en glæde at se udviklingen langsomt tage til, som det er at se fortsat forbedring af kvaliteten af den handelsudførelse vi tilbyder.”
Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960