info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine pengeCFD´er og SpÌnd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge pü grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer püdrager sig pengetab nür de handler CFD´er og SpÌnd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstür hvordan CFD´er og SpÌnd Indsatser fungerer, og om du har rüd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler Om Udførelsesstatistikker For Q1 2016

20. april 2016, London. Online mÌgler FxPro er glade for at afsløre nøgle handelsudførelses statistikker for det første kvartal af 2016.

For münederne januar, februar og marts, er afvigelsesprocenterne som følgende:

  • Positive = 46.93%
  • Hos Salgstilbud = 31.81%
  • Negative = 21.26%

Tallene foroven viser procentdelene af handel der var udført uden afvigelse, süvel som de handler udført med negative afvigelse eller til en bedre pris end anmodet. Det er tydeligt, at disse tal ikke afslører betydelig procentdel af handel som har draget fordel af positive afvigelse, men demonstrerer ogsü en stigning pü mere end 3.5% i handler der mødte en negativ afvigelse, og en stigning pü mere end 9.4% i handler udført til en bedre pris nür man sammenligner tallene registreret i fjerde kvartal i 2015.

De første tre müneder af 2016 gav ogsü en nedgang i nye salgstilbud procenttal:

  • Nye salgstilbud = 5.01%
  • Positive = 2.23%
  • Negative = 2.78%

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Det er et år siden vi tog initiativet til systematisk at offentliggøre vores udførelsesstatistikker. Formålet med dette tiltag forbliver todelt: at forsyne handlende med værdifuld information om vores servicestandard, og at opmuntre til større transparenthed i FX industrien. Det er en glæde at se udviklingen langsomt tage til, som det er at se fortsat forbedring af kvaliteten af den handelsudførelse vi tilbyder.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser