info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler Om Lanceringen Af Nye Spænd Budsindsats Platform - FxPro Edge

FxPro Edge

11. august 2017, London. For at ære begyndelsen af 2017/2018 Premium League sæsonen og den første kamp i FxPro og Watford FC´s 3-årige sponsorskabsaftale, hvilket sker på lørdag den 12. august 2017 imod Liverpool FC på Vicarage Road i London, er online mægleren glade for at meddele om lanceringen af FxPro Edge, en revolutionerende Spænd Budindsats Platform.

Spænd Indsatser er en ny og fleksibel måde for handlende at investere i finansmarkeder, og vil være tilgængelig fra i dag, den 11. august 2017, for alle registrerede kunder af FxPro UK Limited som er beliggende i Storbritannien. Med FxPro Edge, kan handlende foretage Spænd Indsatser på Forex, Punkt Indekser, Aktier, Punkt Metaller og Punkt Energier, uden nogen kommunikation, og drage fordel af den prisvindende ordreudførelse som FxPro er kendt for.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Vi er forpligtet til konsekvent at levere nye måde at investere til vores kunder på finansmarkeder. Spænd Indsatser er vokset i popularitet de sidste år, og med FxPro Edge, kan vores kunder nu opleve fordelene ved denne nye investeringsmetode, forstærket af vores professionelle handelsforhold og industriledende Ingen Skrivebordsudførelse.”
Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960