info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler Om Lanceringen Af Nye Spænd Budsindsats Platform - FxPro Edge

FxPro Edge

11. august 2017, London. For at ære begyndelsen af 2017/2018 Premium League sæsonen og den første kamp i FxPro og Watford FC´s 3-årige sponsorskabsaftale, hvilket sker på lørdag den 12. august 2017 imod Liverpool FC på Vicarage Road i London, er online mægleren glade for at meddele om lanceringen af FxPro Edge, en revolutionerende Spænd Budindsats Platform.

Spænd Indsatser er en ny og fleksibel måde for handlende at investere i finansmarkeder, og vil være tilgængelig fra i dag, den 11. august 2017, for alle registrerede kunder af FxPro UK Limited som er beliggende i Storbritannien. Med FxPro Edge, kan handlende foretage Spænd Indsatser på Forex, Punkt Indekser, Aktier, Punkt Metaller og Punkt Energier, uden nogen kommunikation, og drage fordel af den prisvindende ordreudførelse som FxPro er kendt for.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Vi er forpligtet til konsekvent at levere nye måde at investere til vores kunder på finansmarkeder. Spænd Indsatser er vokset i popularitet de sidste år, og med FxPro Edge, kan vores kunder nu opleve fordelene ved denne nye investeringsmetode, forstærket af vores professionelle handelsforhold og industriledende Ingen Skrivebordsudførelse.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser