info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler Åbningen Af Deres Nye UK Datterselskab - FxPro UK Limited

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, meddeler i dag åbninen af deres UK datterselskab FxPro UK Limited (FxPro UK).

Åbning af FxPro UK er en del af FxPro Group´s plan for at udvide deres internationale dækning af det UK marked. FxPro UK er autoriseret og reguleret af den Økonomiske Service Myndighed (FSA).

Virksomheden vil levere en tilpasset konto åbningsproces for alle UK beboere.

Panagiotis Xydas, Administrerende Direktør for FxPro kommenterede:

'FxPro er glade for at meddele åbningen af vores nye UK datterselskab. England er hovedmarkedet for os, og tildelingen af lovgivningsmæssige godkendelser fra FCA, er en indikation af vores engagement i at gøre vores konto åbningsproces for potentielle UK kunder så glidningsfri som muligt, og er i linje med UK industri standarder.'

Adgang til FxPro UK hjemmeside kan opnås ved: www.fxpro.co.uk

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser