info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler Åbningen Af Deres Nye UK Datterselskab - FxPro UK Limited

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, meddeler i dag åbninen af deres UK datterselskab FxPro UK Limited (FxPro UK).

Åbning af FxPro UK er en del af FxPro Group´s plan for at udvide deres internationale dækning af det UK marked. FxPro UK er autoriseret og reguleret af den Økonomiske Service Myndighed (FSA).

Virksomheden vil levere en tilpasset konto åbningsproces for alle UK beboere.

Panagiotis Xydas, Administrerende Direktør for FxPro kommenterede:

'FxPro er glade for at meddele åbningen af vores nye UK datterselskab. England er hovedmarkedet for os, og tildelingen af lovgivningsmæssige godkendelser fra FCA, er en indikation af vores engagement i at gøre vores konto åbningsproces for potentielle UK kunder så glidningsfri som muligt, og er i linje med UK industri standarder.'

Adgang til FxPro UK hjemmeside kan opnås ved: www.fxpro.co.uk

Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960