info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler Planer Om At Udvide Dets Geografiske Rækkevidde og Centrale Produktstilbud i 2011

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en prisvindende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, meddeler i dag dets strategi hensigt med at fortsætte dets enestående vækst i 2010 med yderligere udvidelse af dets geografiske rækkevidde og centrale produktilbud i 2011.

2010 et endnu rekordår for FxPro´s virksomhedsudvikling. Handel volumen på dets internationale popularitet www.fxpro.com platform steg med over 20% fra $440 billioner i 2009 til over $530 billioner. Øget effektivitet og et fokus på levering af forbrugercentreret tjenester for detailhandlende på tværs af kloden, har hjulpet FxPro til at realiserer et nettoresultats vækst på over 50% i 2009.

I de sidste 12 måneder så vi også den globale FX mægler udvide sit internationale fodspor med et ny repræsentativt kontor i Spanien (Madrid) og UK datterselskabsvirksomhed, FxPro UK Limited – hvoraf begge allerede har øget deres virksomheds indtrædelse indenfor deres respektive markeder. Med serviceringen af en alsidig kundebase i 149 lande, lancerer FxPro den innovative BlackBerry® og iPhone-baseret mobil handelsplatform, for at tilbyde endnu bedre fleksibilitet og global rækkevidde.

Photo of Denis

For nylig prisvinder af den store ære af ‘Årets Forex Udbyder’ af den prestigefyldte FT Investors Chronicle Awards 2010, FxPro afslutter den skræddersyet række af FX & CFD produkter og dens velundersøgte fysiske udvidelse ind i Mellemøsten, Asien og Australien.

Denis Sukhotin, grundlægger af FxPro, kommenterede:

“I 2011 vil FxPro udvide dets nede-på-jorden tilstedeværelse indenfor nøglemarkeder og forbedre dets service portefølje med et antal af innovative nye produkter. Levering af den højeste standard af service og forskning til vores kunder verden over, og de bedste spænd og prisfastsættelser indenfor industrien, vil forblive kernen i vores tilbud. Vores mål er at være verdens foretrukne FX mægler og alle som er associeret med FxPro har fokus på at levere indenfor denne målsætning.”

Adgang til FxPro hjemmeside kan opnås ved www.fxpro.com

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser