info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine pengeCFD´er og SpÌnd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge pü grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer püdrager sig pengetab nür de handler CFD´er og SpÌnd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstür hvordan CFD´er og SpÌnd Indsatser fungerer, og om du har rüd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler Om Q3 2016 Udførelsesstatistikker

20. oktober 2016, London. Online mÌgler FxPro er glad for at kunne meddele om nøgle udførelsesstatistikker registreret under münederne juli, august og september 2016, og Ìrer derved deres forpligtelse til at afsløre deres metrikker pü kvartalsvis basis.

I endnu et ür reflekterer ordrer udførelsesdata registreret FxPro´s fortsatte fokus pü afvigelses symmetri, med Q3 resultater sammenlignet med dem observeret i det tidligere kvartal og positiv afvigelses procenttal afsløret til at vÌre konsistent høj. Under denne tremüneders periode, nür afvigelsesprocenttallene følgende niveauer:

  • Positive = 36.23%
  • Hos Salgstilbud = 35.96%
  • Negative = 27.81%

Nye Salgstilbuds procenttal for Q3 var som følgende:

  • Nye salgstilbud = 4.26%
  • Positive = 1.99%
  • Negative = 2.27%

FxPro udfører kunders ordrer med ingen-skrivebordshündterings indgriben og fortsÌtter med at sÌtte høje standarder pü tvÌrs af industrien, og har for nylig modtaget den ´Bedste FX Udførelse, Globalt´ pris ved den 2016 CFI.co prisudgivelse. Pü samme tid, forbliver FxPro fokuseret pü at levere kunder med fortsat forbedret handelsforhold, opgraderer deres servicetjenester ved at introducere flere handelsinstrumenter og ekstra produkter og vÌrktøjer.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser