info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler OM Q3 Udførelses Statistikker

29. oktober 2015, London. Tidligere på året tog online mægler FxPro initiativet til at offentliggøre kvartals statistikker vedrørende dets servicestandard. Denne beslutning blev taget i en indsats for at øge transparenthed i FX markedet og opmuntre til mere industri deltagelse i deres åbenhed om deres foretagender. I dag er FxPro glade for at kunne meddele om afvigelse og udførelsesprocentdele for månederne juli, august og september 2015.

FxPro’s Q3 afvigelsesstatistikker er som følgende:

  • Positive = 43.4%
  • Hos Salgstilbud = 39.6%
  • Negative = 17.0%

Nye Salgstilbuds procentdele for samme periode:

  • Nye Salgstilbud = 4.5%
  • Positive = 2.8%
  • Negative = 1.7%

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Vores udførelsesstatistikker er meget opmuntrende. Selv om der var en stigning i markeds volatilitet under tredje kvartal af 2015, har vi klaret at registrere disse lovende tal som afslører afvigelses symmetrien, og bekræfter vores avanceret udførelse og ordre sammensættende teknologier. Det forbliver vores mål at fortsætte med at levere fejlfri service og ordreudførelse til vores kunder, selv i de mest volatile markedsforhold.”
Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960