info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler OM Q3 Udførelses Statistikker

29. oktober 2015, London. Tidligere på året tog online mægler FxPro initiativet til at offentliggøre kvartals statistikker vedrørende dets servicestandard. Denne beslutning blev taget i en indsats for at øge transparenthed i FX markedet og opmuntre til mere industri deltagelse i deres åbenhed om deres foretagender. I dag er FxPro glade for at kunne meddele om afvigelse og udførelsesprocentdele for månederne juli, august og september 2015.

FxPro’s Q3 afvigelsesstatistikker er som følgende:

  • Positive = 43.4%
  • Hos Salgstilbud = 39.6%
  • Negative = 17.0%

Nye Salgstilbuds procentdele for samme periode:

  • Nye Salgstilbud = 4.5%
  • Positive = 2.8%
  • Negative = 1.7%

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Vores udførelsesstatistikker er meget opmuntrende. Selv om der var en stigning i markeds volatilitet under tredje kvartal af 2015, har vi klaret at registrere disse lovende tal som afslører afvigelses symmetrien, og bekræfter vores avanceret udførelse og ordre sammensættende teknologier. Det forbliver vores mål at fortsætte med at levere fejlfri service og ordreudførelse til vores kunder, selv i de mest volatile markedsforhold.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro Group
Ilya Holeu
Marketings Hovedkontor, FxPro Group
Tilbage til alle Pressemeddelelser