info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Annoncerer Sponsorskab Med AFC Champions League

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor valutamarkedet meddeler i dag at de har indgået en aftale om at være en officiel partner af Asias´ Premium klubfodbold konkurrence, den Asiaske Fodboldskonfederation (AFC) Champions League for 2011 sæsonen.

I denne aftale forhandlet af World Sport Group (WSG), med AFC´s eksklusive marketings og mediepartner, vil FxPro´s branding være prominent fremtrædende på skærmen på forskellige stadier af ”live” fjernsyn ved hver af de 117 AFC Champions League kampe.

AFC Champions League, en turnering som løber fra marts til november hver sæson, her konkurrerer de bedste toogtredive klubber fra Asiens top ti Leagues – Australien, Kina, Indonesien, Iran, Japan, Korea, Qatar, Saudi Arabien, UAE og Usbekistan, og to hold fra Indien, Indonesien, Qatar, Syrien, Thailand og UAE, som kvalificerer sig gennem kvalifikationskampe, for en total pengepris på US$14 millioner og en placering i FIFA Club Verdensmesterskab.

Denis Sukhotin, Grundlægger af FxPro kommenterede:

“Asien er et kernemarked for FxPro, og vi er engageret i at udvikle vores brands styrke i denne region gennem sponsorskaber. Vi er glade for at være partner med en således spændende og populær turnering, der ses af vores kunder og aktieindehavere på tværs af regionen. FxPro udvider deres profil i Asien og Mellemøsten, så beslutningen om at støtte AFC Champion League er et naturligt valg for virksomhedens fremtidige ambitioner.”

AFC Præsident, Mohamed Bin Hammam, udtaler 'Det er mig en stor fornøjelse at byde FxPro velkommen til Asiens fodboldsfamilie som en ny partner for AFC Champions League. I værdsættelse af deres tro og tillid, arbejder AFC på deres højeste for at hæve niveauet for denne konkurrences professionalisme og returnere bedre værdier for vores investorer. Eftersom denne konkurrence indeholder deltagelse af klubber fra 13 lande hvert år på tværs af Asien, er vi glade for at have en sådan anset partner som FxPro som leverer deres uvurderlige forex handels servicetjenester i Asien.'

Ian Mathie, Senior Vise-Præsident for Fodbold, Asien & Australien, World Sport Group, udtaler “FxPro udgør en fantastisk tilføjelse til AFC familiens virksomhedspartnere – en gruppe af verdens ledende brands og multinationale virksomheder.

Vi er glade for at FxPro har anerkendt værdien af at være associeret med Asiens Premium Klub konkurrence, hvilket nyder en bred og voksende tilskuerskare på tværs af regionen. Vi ser frem til at arbejde sammen med FxPro for at sikre at konkurrencen succesfuldt leverer FxPros sponsorskabs målsætninger og brand forventninger.”

FxPro har kontorer i Nice, London, Madrid, Wien, Moskva og Cypern. Lær mere

For mere information, venligst kontakt:

AFC
Steve Kim — Media & Kommunikations Administrator
Asiatisk Fodboldskonfederation
Tel: +60 3 8994 3388
E-mail: steve.kim@the-afc.com

Shyamala Velappan
World Sport Group
Tel: +65 6826 2688
E-mail: s.velappan@worldsportgroup.com.sg

Om AFC Champions League

AFC Champions League er den mest prestigefyldt fodboldklubs konkurrence i Asien og den er blevet moderniseret i 2009 med en dramatisk øgning af prispenge og præstationsbonus. Gen-lanceringen af konkurrencen har markeret begyndelsen af en ny æra for professionalisme indenfor Asiens fodbold og AFC Champion League håndhæver strikse adgangskrav for at vende deltagelsen for klubber og Leages om til en kommerciel enhed og professionel organisation.

Den indeholder 32 hold fra mindst 13 lande, hvoraf to må gå igennem et kvalifikationsstadie for at kvalificerer sig til to pladser på gruppestadie. I 2009 og 2010 har Pohang Steelers (KOR) og Seongnam Ilhwa (KOR) løftet Mesterskabets trofæ i november og derefter deltaget i FIFA Club Verdensmesterskabet i slutningen af den respektive sæson.

Under lederskab af Præsident for AFC, har Mohammed bin Hammam arbejdet hårdt for at opbygge turneringens troværdighed ved at introducerer hårde foranstaltninger for optagelse, der sikrer at klubber og Leagues virkelig er professionelle i forhold til forretning, administration og tekniske standarder.

For at lære mere om AFC Champions League, venligst besøg www.the-afc.com.

Om World Sport Group
s

Hovedkontoret i Singapore, World Sport Group, er Asiens ledende sportsmarketings-, medie-, og begivenhedsadministrationsvirksomhed. Virksomheden har været på forkant af Asiens sport siden 1992, indeholdende næsten 600 dage med sportsbegivenheder og mere end 5000 timers sportsprogrammer årligt, på tværs af mere end 30 lande indenfor regionen.

World Sport Group er den eksklusive marketingspartner for Asiens Fodboldskonfederation (AFC) og Asien Fodboldsfederation (AFF). Virksomheden er også en stor aktieindehaver i Asien Golf som organisator for nogle af regionens top begivenheder, herunder Barclays Singapore Open, Australien Open og Asien Golf Tour. De er også den globale marketings- og mediepartner af OneAsia.
Lære mere på www.worldsportgroup.com

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser