info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Annoncerer Sponsorskab Med AS Monaco FC

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, meddeler at de har indgået aftale om at være officiel partner med en af Europas mest prestigefyldte fodboldklubber.

FxPro har for nylig underskrevet aftale med AS Monaco FC, via Monaco Sportcom, dets marketings bureau, om at være official partner indtil slutningen af 2011/2012 sæsonen. FxPro´s brand vil fremstå på holdets T-shirt og rundt om på klubbens historiske Stade Louis II Stadium.

AS Monaco ligger i Fontvieille, et distrikt i fyrstedømmet Monaco, og blev etableret i 1924 og spiller i øjeblikket i Ligue 1, i toppen af fransk fodbold. Det er Monacos eneste professionelle fodboldklub og har vundet syv League titler og fem Coupe de France trofæer – og konkurrerer også regelmæssigt indenfor europæisk fodbold og har opnået andenpladsen i både UEFA Cup Winners Cup og UEFA Champions League i 1992 og 2004.

Denis Sukhotin, Grundlægger af FxPro kommenterede:

“FxPro er engageret i at udvikle deres brands styrke gennem sponsorskaber. Vi er glade for at være partner med en sådan prestigefyldt og højprofils team som AS Monaco FC, en som deler vores passion for ekspertise og succes. FxPro udvider deres profil i nøglemarkeder, så valget om et populært og historisk hold, i en af verdens rigeste lokaliteter er et naturligt valg for virksomhedens fremtidige ambitioner.>

Etienne Franzi, Præsident for AS Monaco FC udtaler: “Jeg er glad for at byde FxPro velkommen til Monaco og for at meddele deres støtte til vores team. Det er altid en grund til fejring, når du har en mulighed for at arbejde sammen med et brand som deler dit engagement og vision for succes. FxPro har allerede global genkendelighed, og partnerskab med vores fodboldklub vil forbedre det endnu mere.”

Nathalie Abela-Aubery, Chef for Monaco Sportcom (administrator for marketingsrettigheder for AS Monaco FC) tilføjer: 'Vi er meget glade for at bekræfte ankomsten af FxPro som en af vores officielle sponsorer for AS Monaco FC. Dette dynamiske og udviklende partnerskab er en del af fornyelsen af klubbens sportslige ambitioner.'

FxPro har kontorer i Nice, London, Madrid, Vienna, Moskva og Cypern. Lær mere

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser