info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Annoncerer Sponsorskab Med AS Monaco FC

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, meddeler at de har indgået aftale om at være officiel partner med en af Europas mest prestigefyldte fodboldklubber.

FxPro har for nylig underskrevet aftale med AS Monaco FC, via Monaco Sportcom, dets marketings bureau, om at være official partner indtil slutningen af 2011/2012 sæsonen. FxPro´s brand vil fremstå på holdets T-shirt og rundt om på klubbens historiske Stade Louis II Stadium.

AS Monaco ligger i Fontvieille, et distrikt i fyrstedømmet Monaco, og blev etableret i 1924 og spiller i øjeblikket i Ligue 1, i toppen af fransk fodbold. Det er Monacos eneste professionelle fodboldklub og har vundet syv League titler og fem Coupe de France trofæer – og konkurrerer også regelmæssigt indenfor europæisk fodbold og har opnået andenpladsen i både UEFA Cup Winners Cup og UEFA Champions League i 1992 og 2004.

Denis Sukhotin, Grundlægger af FxPro kommenterede:

“FxPro er engageret i at udvikle deres brands styrke gennem sponsorskaber. Vi er glade for at være partner med en sådan prestigefyldt og højprofils team som AS Monaco FC, en som deler vores passion for ekspertise og succes. FxPro udvider deres profil i nøglemarkeder, så valget om et populært og historisk hold, i en af verdens rigeste lokaliteter er et naturligt valg for virksomhedens fremtidige ambitioner.>

Etienne Franzi, Præsident for AS Monaco FC udtaler: “Jeg er glad for at byde FxPro velkommen til Monaco og for at meddele deres støtte til vores team. Det er altid en grund til fejring, når du har en mulighed for at arbejde sammen med et brand som deler dit engagement og vision for succes. FxPro har allerede global genkendelighed, og partnerskab med vores fodboldklub vil forbedre det endnu mere.”

Nathalie Abela-Aubery, Chef for Monaco Sportcom (administrator for marketingsrettigheder for AS Monaco FC) tilføjer: 'Vi er meget glade for at bekræfte ankomsten af FxPro som en af vores officielle sponsorer for AS Monaco FC. Dette dynamiske og udviklende partnerskab er en del af fornyelsen af klubbens sportslige ambitioner.'

FxPro har kontorer i Nice, London, Madrid, Vienna, Moskva og Cypern. Lær mere

Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960