info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Annoncerer Smallere Spænd Og Dybere Likviditet

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global forex mægler meddelte i dag to store nye udviklinger i forhold til deres ECN platform, FxPro cTrader.

Gennem deres nye partnerskab med Integral – en teknologi og applikationsudbyder for handel og likviditet aggregering løsninger – aggregerer FxPro´s cTrader platform nu prisstrømme fra nogle af de største globale bankinstitutioner. Dette udstyrer FxPro´s kunder med dyb likviditet og priser på interbank FX markedet med udførelses volumen fra så lavt som $10,000 op til $500 millioner.

FxPro’s partnerskab med Integral og aggregeringen af priser fra nogle af de største globale institutioner, gør virksomheden i stand til at levere meget konkurrencedygtige spænd på de nuværende 40 valutapar tilbudt på cTrader – med så lav start som 0 pips på nogle af de større.

Derudover har FxPro samarbejdet med Traiana for at matche handler – en ledende efter-handel-udbyder som forbinder mere end 500 virksomheder med løsninger der automatiserer produkters fulde-handelscyklus. Ved at anvende Traiana´s servicetjenester, bliver handler matchet og afstemt i virkelig tid med FxPro´s primære mægler, Morgan Standley International, den globale standard sætter for primære mæglervirksomhed gennem de sidste 25 år.

Denis Sukhotin, Grundlægger og Formand for FxPro kommenterede:

“Ved at udnytte FxPro teknologi og vores forhold med globale finansielle institutioner har vi bygget en enestående pulje af likviditet som vi er ekstremt stolte af. Reduceringen af spænd og vores radikale refusionsprogram er de næste logiske skridt i at dele vores succes med vores kunder.”

Få adgang til FxPro’s refusionsprogram her: http://www.fxpro.co.uk/trading/platforms/ecn/desktop

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser