info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler Om Handelsudførelses Statistikker for Q4 2015

13. januar 2016, London. FxPro er glade for at kunne meddele om deres handelsudførelses Statistikker for fjerde og sidste kvartal for 2015. For månederne oktober, november og december, har afvigelse og nye salgstilbud procenter nået følgende niveauer:

Afvigelses statistikker:

  • Positive = 37.5%
  • Hos Salgstilbud = 37.7%
  • Negative = 24.8%

Nye Salgstilbuds statistikker:

  • Nye Salgstilbud = 5.95%
  • Positive = 2.99%
  • Negative = 2.96%

2015 var et særligt travlt år for FxPro, hvori vi introducerede nye handelsprodukter, opdaterede vores eksisterende service, og øgede antallet af finansielle instrumenter som vi tilbyder. Det var et rekordbrydende år, som så en stigning i gennemsnittet af daglige volumen handlet af vores kunder, såvel som en tydelig stigning i gennemsnittet af handelsudførelser per dag.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Når vi ser på vores udførelsesstatistikker for Q4 sammen med de respektive metrikker for de tre tidligere kvartaler i 2015, ser vi konsistens og fortsat afvigelses symmetri, hvilket de sidste procenttal bekræfter den pålidelige og fejlfri kvalitet af handelsudførelser som FxPro tilbyder.”
Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960