info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler Om Handelsudførelses Statistikker for Q4 2015

13. januar 2016, London. FxPro er glade for at kunne meddele om deres handelsudførelses Statistikker for fjerde og sidste kvartal for 2015. For månederne oktober, november og december, har afvigelse og nye salgstilbud procenter nået følgende niveauer:

Afvigelses statistikker:

  • Positive = 37.5%
  • Hos Salgstilbud = 37.7%
  • Negative = 24.8%

Nye Salgstilbuds statistikker:

  • Nye Salgstilbud = 5.95%
  • Positive = 2.99%
  • Negative = 2.96%

2015 var et særligt travlt år for FxPro, hvori vi introducerede nye handelsprodukter, opdaterede vores eksisterende service, og øgede antallet af finansielle instrumenter som vi tilbyder. Det var et rekordbrydende år, som så en stigning i gennemsnittet af daglige volumen handlet af vores kunder, såvel som en tydelig stigning i gennemsnittet af handelsudførelser per dag.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Når vi ser på vores udførelsesstatistikker for Q4 sammen med de respektive metrikker for de tre tidligere kvartaler i 2015, ser vi konsistens og fortsat afvigelses symmetri, hvilket de sidste procenttal bekræfter den pålidelige og fejlfri kvalitet af handelsudførelser som FxPro tilbyder.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro Group
Ilya Holeu
Marketings Hovedkontor, FxPro Group
Tilbage til alle Pressemeddelelser