info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine pengeCFD´er og SpÌnd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge pü grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer püdrager sig pengetab nür de handler CFD´er og SpÌnd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstür hvordan CFD´er og SpÌnd Indsatser fungerer, og om du har rüd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Meddeler Om Handelsudførelses Statistikker for Q4 2015

13. januar 2016, London. FxPro er glade for at kunne meddele om deres handelsudførelses Statistikker for fjerde og sidste kvartal for 2015. For münederne oktober, november og december, har afvigelse og nye salgstilbud procenter nüet følgende niveauer:

Afvigelses statistikker:

  • Positive = 37.5%
  • Hos Salgstilbud = 37.7%
  • Negative = 24.8%

Nye Salgstilbuds statistikker:

  • Nye Salgstilbud = 5.95%
  • Positive = 2.99%
  • Negative = 2.96%

2015 var et sÌrligt travlt ür for FxPro, hvori vi introducerede nye handelsprodukter, opdaterede vores eksisterende service, og øgede antallet af finansielle instrumenter som vi tilbyder. Det var et rekordbrydende ür, som sü en stigning i gennemsnittet af daglige volumen handlet af vores kunder, süvel som en tydelig stigning i gennemsnittet af handelsudførelser per dag.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Når vi ser på vores udførelsesstatistikker for Q4 sammen med de respektive metrikker for de tre tidligere kvartaler i 2015, ser vi konsistens og fortsat afvigelses symmetri, hvilket de sidste procenttal bekræfter den pålidelige og fejlfri kvalitet af handelsudførelser som FxPro tilbyder.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser