info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro På Handelsmarked

30. juni 2018, London. FxPro tager del i en af de største globale finansielle begivenheder, Handelsmarked og Gala Aften begivenhed, afholdt i Kuala Lumpur Malaysia. Online mægler FxPro er stolte over at præsentere både nye og eksisterende produkter til et taknemmeligt, større publikum.

Handelsmarkedet og Galla Aften serier bliver afholdt i Thailand, Indonesien, Malaysia, Filippinerne og Singapore, og tiltrækker handelsverden til et unikt geografisk sted. Karismatiske talere kommunikerede flere lærige foredrag i handels seminarer haller, men ikke desto mindre var underholdningen udbredt gennem hele handelsmarkedet med magiske show, lykkeudtrækninger, fantastiske priser, live optræden og musik.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Som vi fortsætter med at vokse betydeligt på tværs af kloden, viser FxPro stor innovation i opbyggelse af deres globale profil. Internationale Finansbegivenheder, så som Handelsmarked og Galla aften, forbinder over 30.000 handlende og mere end 3000 finansielle virksomheder og mæglere, og er derfor værdifuld med at kunne forbinde FxPro med handelsverden.”
Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960