info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Kunde Forpligtelse Forbliver Uændret

17. januar 2015, London. FxPro Group vil gerne bruge denne mulighed for at takke dig for din tålmodighed efter torsdags CHF markedsbegivenheder, og til at fremhæve vores forpligtelser overfor vores kunder.

- Vi ærer vores løfter, negativ saldobeskyttelse fortsætter med at blive håndhævet på alle detail handelskontoer. Vores team har arbejdet manuelt med at ændre alle negative saldoer som stadig var på jeres handelsplatforme. Processen burde nu være afsluttet.

- Jeres midler forbliver beskyttet og fuldstændig adskilt fra den kapital som FxPro anvender for at møde dets sikkerhedskrav.

- Vi tilbyder også mægler til mægler overførelser for dem som ønsker at hæve deres midler fra andre mæglere som har problemer.

Torsdagens begivenheder var en forstyrrende oplevelse for hele industrien, men en som vi har reageret på hurtigt og med ro. Vi har i sinde at forsætte med at bevæge os fremad, forsyne jer med bedre værktøjer og service, endnu bedre priser og de mest professionelle forholde i industrien.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser