info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Kunde Forpligtelse Forbliver Uændret

17. januar 2015, London. FxPro Group vil gerne bruge denne mulighed for at takke dig for din tålmodighed efter torsdags CHF markedsbegivenheder, og til at fremhæve vores forpligtelser overfor vores kunder.

- Vi ærer vores løfter, negativ saldobeskyttelse fortsætter med at blive håndhævet på alle detail handelskontoer. Vores team har arbejdet manuelt med at ændre alle negative saldoer som stadig var på jeres handelsplatforme. Processen burde nu være afsluttet.

- Jeres midler forbliver beskyttet og fuldstændig adskilt fra den kapital som FxPro anvender for at møde dets sikkerhedskrav.

- Vi tilbyder også mægler til mægler overførelser for dem som ønsker at hæve deres midler fra andre mæglere som har problemer.

Torsdagens begivenheder var en forstyrrende oplevelse for hele industrien, men en som vi har reageret på hurtigt og med ro. Vi har i sinde at forsætte med at bevæge os fremad, forsyne jer med bedre værktøjer og service, endnu bedre priser og de mest professionelle forholde i industrien.

Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960