FxPro Kunde Forpligtelse Forbliver Uændret

17. januar 2015, London. FxPro Group vil gerne bruge denne mulighed for at takke dig for din tålmodighed efter torsdags CHF markedsbegivenheder, og til at fremhæve vores forpligtelser overfor vores kunder.

- Vi ærer vores løfter, negativ saldobeskyttelse fortsætter med at blive håndhævet på alle detail handelskontoer. Vores team har arbejdet manuelt med at ændre alle negative saldoer som stadig var på jeres handelsplatforme. Processen burde nu være afsluttet.

- Jeres midler forbliver beskyttet og fuldstændig adskilt fra den kapital som FxPro anvender for at møde dets sikkerhedskrav.

- Vi tilbyder også mægler til mægler overførelser for dem som ønsker at hæve deres midler fra andre mæglere som har problemer.

Torsdagens begivenheder var en forstyrrende oplevelse for hele industrien, men en som vi har reageret på hurtigt og med ro. Vi har i sinde at forsætte med at bevæge os fremad, forsyne jer med bedre værktøjer og service, endnu bedre priser og de mest professionelle forholde i industrien.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser