info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.56% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Forpligter Sig til Retfærdighed og Transparenthed

7. april 2015, London. Som en stærk fortaler for transparenthed og retfærdig handelsservice, forbliver FxPro forpligtet til at levere dets kunder med ikke kun fuldstændig handelsrapportering og støtte, men også med avanceret ordresammensætning og udførelsesteknologi, der fortsat bliver opdateret. Som en pålidelig mægler for et voksende antal af kunder verden over, er FxPro glade for at kunne meddele dets afvigelsesstatistikker for marts måned:

  • Positive = 36%
  • Hos Salgstilbud = 36%
  • Negative = 28%

Eftersom FX er et OTC (Over-Disken) produkt, kan kunder opleve handelsudførelse til en anden pris end den vist på tidspunktet. Opererende som en Hybrid mægler ved at anvende et ikke håndterings agenturmodels udførelsesteknologi, giver FxPro deres kunder adgang til topforbundet likviditet og til at drage fordel af både dets udførelsesteknologi og dets Negative Saldobeskyttelses garanti, mens de også formidler operationelle risikoer.

I forbindelse med dets afvigelsesstatistikker, annoncerer FxPro også deres procentdel af salgstilbud som kunder modtog i løbet af marts:

  • Salgstilbud = 4.32%
  • Positive = 2%
  • Negative = 2.32%

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede på disse opmuntrende statistikker:

“Hos FxPro har vi længe været støtter af transparenthed og retfærdighed indenfor Forex industrien, og har arbejdet hårdt for at fjerne alle interessekonflikter mellem mægler og kunde. Ved at have adopteret en Hybrid Agentmodel giver vi ikke kun vores kunder overlegne uddannelsesressourcer og handelsværktøjer, men også en garanti af deres midlers sikkerhed. I en industri hvor det bliver taget for givet, at afvigelser altid går imod kunderne, er vi glade for at demonstrere, at dette ikke er tilfældet. Som emnet om afvigelse symmetrisk kommer i større fokus, opmuntrer vi andre mæglere om at være lige så åbne med deres egne udførelses statistikker.”

Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro Group
Ilya Holeu
Marketings Hovedkontor, FxPro Group
Tilbage til alle Pressemeddelelser