info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Forpligter Sig til Retfærdighed og Transparenthed

7. april 2015, London. Som en stærk fortaler for transparenthed og retfærdig handelsservice, forbliver FxPro forpligtet til at levere dets kunder med ikke kun fuldstændig handelsrapportering og støtte, men også med avanceret ordresammensætning og udførelsesteknologi, der fortsat bliver opdateret. Som en pålidelig mægler for et voksende antal af kunder verden over, er FxPro glade for at kunne meddele dets afvigelsesstatistikker for marts måned:

  • Positive = 36%
  • Hos Salgstilbud = 36%
  • Negative = 28%

Eftersom FX er et OTC (Over-Disken) produkt, kan kunder opleve handelsudførelse til en anden pris end den vist på tidspunktet. Opererende som en Hybrid mægler ved at anvende et ikke håndterings agenturmodels udførelsesteknologi, giver FxPro deres kunder adgang til topforbundet likviditet og til at drage fordel af både dets udførelsesteknologi og dets Negative Saldobeskyttelses garanti, mens de også formidler operationelle risikoer.

I forbindelse med dets afvigelsesstatistikker, annoncerer FxPro også deres procentdel af salgstilbud som kunder modtog i løbet af marts:

  • Salgstilbud = 4.32%
  • Positive = 2%
  • Negative = 2.32%

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede på disse opmuntrende statistikker:

“Hos FxPro har vi længe været støtter af transparenthed og retfærdighed indenfor Forex industrien, og har arbejdet hårdt for at fjerne alle interessekonflikter mellem mægler og kunde. Ved at have adopteret en Hybrid Agentmodel giver vi ikke kun vores kunder overlegne uddannelsesressourcer og handelsværktøjer, men også en garanti af deres midlers sikkerhed. I en industri hvor det bliver taget for givet, at afvigelser altid går imod kunderne, er vi glade for at demonstrere, at dette ikke er tilfældet. Som emnet om afvigelse symmetrisk kommer i større fokus, opmuntrer vi andre mæglere om at være lige så åbne med deres egne udførelses statistikker.”

Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960