FxPro Forbedre Dets Infrastruktur Med Solace Messaging og Web Streaming Teknologi

16. februar 2016, London. Online mÌgler FxPro har indgüet partnerskab med Solace Systems for at løfte kapaciteten og prÌstationen af dets message infrastruktur, hvilket er det sidste strategi trin for at møde efterspørgelse af dens voksende kundebase.

Mere specifikt, har FxPro investeret i Solace Message Router Applikationer og Solace Virtual Message Routere for at styrke interne og kundemødende brugerflader over brede omrüdes netvÌrk og via web og mobilenheder. Med deres solide funktioner og forenet API og administrationsrammer, er Solace i stand til at tilbyde FxPro de ønskede vÌrktøjer til støtte af dets daglige foretagender og styrke kundetilfredsheden.

FxPro CIO, Panayiotis Annivas, kommenterede:

“Vores forretning vokser hurtigt og det er nødvendigt at vi fortsætter med at tilbyde verdensklasses handelsoplevelse og kundeservice, som vi udvider vores tilbud for at dække flere aktivklasser og geografiske områder. Solace giver os et klippefast grundlag, hvor vi ved vi kan bygge og vokse vores forretning for at møde kunders efterspørgelse.”

Solace Systems CEO, Craig Betts, kommenterede:

“Det tager en innovativ tilgang og verdensklasses infrastruktur at tilfredsstille de handlendes behov for forex kunder i over 150 lande, og FxPro har begge. Vi er stolte over at vores valgte teknologi er rammeværket som forbinder deres mange applikationer, lokaliteter og kundeinfrastrukturer.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser