info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Forbedre Dets Infrastruktur Med Solace Messaging og Web Streaming Teknologi

16. februar 2016, London. Online mægler FxPro har indgået partnerskab med Solace Systems for at løfte kapaciteten og præstationen af dets message infrastruktur, hvilket er det sidste strategi trin for at møde efterspørgelse af dens voksende kundebase.

Mere specifikt, har FxPro investeret i Solace Message Router Applikationer og Solace Virtual Message Routere for at styrke interne og kundemødende brugerflader over brede områdes netværk og via web og mobilenheder. Med deres solide funktioner og forenet API og administrationsrammer, er Solace i stand til at tilbyde FxPro de ønskede værktøjer til støtte af dets daglige foretagender og styrke kundetilfredsheden.

FxPro CIO, Panayiotis Annivas, kommenterede:

“Vores forretning vokser hurtigt og det er nødvendigt at vi fortsætter med at tilbyde verdensklasses handelsoplevelse og kundeservice, som vi udvider vores tilbud for at dække flere aktivklasser og geografiske områder. Solace giver os et klippefast grundlag, hvor vi ved vi kan bygge og vokse vores forretning for at møde kunders efterspørgelse.”

Solace Systems CEO, Craig Betts, kommenterede:

“Det tager en innovativ tilgang og verdensklasses infrastruktur at tilfredsstille de handlendes behov for forex kunder i over 150 lande, og FxPro har begge. Vi er stolte over at vores valgte teknologi er rammeværket som forbinder deres mange applikationer, lokaliteter og kundeinfrastrukturer.”
Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960