info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine pengeCFD´er og SpÌnd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge pü grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer püdrager sig pengetab nür de handler CFD´er og SpÌnd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstür hvordan CFD´er og SpÌnd Indsatser fungerer, og om du har rüd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Forbedre Dets Infrastruktur Med Solace Messaging og Web Streaming Teknologi

16. februar 2016, London. Online mÌgler FxPro har indgüet partnerskab med Solace Systems for at løfte kapaciteten og prÌstationen af dets message infrastruktur, hvilket er det sidste strategi trin for at møde efterspørgelse af dens voksende kundebase.

Mere specifikt, har FxPro investeret i Solace Message Router Applikationer og Solace Virtual Message Routere for at styrke interne og kundemødende brugerflader over brede omrüdes netvÌrk og via web og mobilenheder. Med deres solide funktioner og forenet API og administrationsrammer, er Solace i stand til at tilbyde FxPro de ønskede vÌrktøjer til støtte af dets daglige foretagender og styrke kundetilfredsheden.

FxPro CIO, Panayiotis Annivas, kommenterede:

“Vores forretning vokser hurtigt og det er nødvendigt at vi fortsætter med at tilbyde verdensklasses handelsoplevelse og kundeservice, som vi udvider vores tilbud for at dække flere aktivklasser og geografiske områder. Solace giver os et klippefast grundlag, hvor vi ved vi kan bygge og vokse vores forretning for at møde kunders efterspørgelse.”

Solace Systems CEO, Craig Betts, kommenterede:

“Det tager en innovativ tilgang og verdensklasses infrastruktur at tilfredsstille de handlendes behov for forex kunder i over 150 lande, og FxPro har begge. Vi er stolte over at vores valgte teknologi er rammeværket som forbinder deres mange applikationer, lokaliteter og kundeinfrastrukturer.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser