info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Forbedre Dets Infrastruktur Med Solace Messaging og Web Streaming Teknologi

16. februar 2016, London. Online mægler FxPro har indgået partnerskab med Solace Systems for at løfte kapaciteten og præstationen af dets message infrastruktur, hvilket er det sidste strategi trin for at møde efterspørgelse af dens voksende kundebase.

Mere specifikt, har FxPro investeret i Solace Message Router Applikationer og Solace Virtual Message Routere for at styrke interne og kundemødende brugerflader over brede områdes netværk og via web og mobilenheder. Med deres solide funktioner og forenet API og administrationsrammer, er Solace i stand til at tilbyde FxPro de ønskede værktøjer til støtte af dets daglige foretagender og styrke kundetilfredsheden.

FxPro CIO, Panayiotis Annivas, kommenterede:

“Vores forretning vokser hurtigt og det er nødvendigt at vi fortsætter med at tilbyde verdensklasses handelsoplevelse og kundeservice, som vi udvider vores tilbud for at dække flere aktivklasser og geografiske områder. Solace giver os et klippefast grundlag, hvor vi ved vi kan bygge og vokse vores forretning for at møde kunders efterspørgelse.”

Solace Systems CEO, Craig Betts, kommenterede:

“Det tager en innovativ tilgang og verdensklasses infrastruktur at tilfredsstille de handlendes behov for forex kunder i over 150 lande, og FxPro har begge. Vi er stolte over at vores valgte teknologi er rammeværket som forbinder deres mange applikationer, lokaliteter og kundeinfrastrukturer.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro Group
Ilya Holeu
Marketings Hovedkontor, FxPro Group
Tilbage til alle Pressemeddelelser