FxPro Øger Deres Produkt Tilbud

1. juni 2015, London. Prisvindende FX mægler FxPro er glade for at kunne meddele deres udvidelse af dets produkt omfangstilbud til indkapsling af utallige ekstra Kontrakter for Difference (CFD´er), herunder utallige ekstra aktier*, indekser, handelsvarer og energi fremtidige. Mere interessant, vil mægleren tilbyde nogle af de mest populære og likvide aktier oplistet på de franske, tyske og amerikanske markeder, nye punkt indekser så som Kina 50 og USA indeks, forbedret energi og landbrugsfremtidige, herunder kakao og kaffe, hvilket gør kunder i stand til fremme deres alsidighed i deres handelsaktivitet mens de drager fordel af FxPro´s prisvindende servicetjenester. Disse nye produkter kan handles på FxPro MT4 platformen og er tilgængelige fra 1. juni 2015.

Kendt for at operere som en Ikke-Skrivebordshåndterings mægler, tilbyder de topforbundet likviditet og overlegen udførelsesteknologi, og FxPro udvider og forbedrer som altid deres servicetjenester. Mægleren har derfor introduceret disse meget forventede tilføjelser til dets produktomfang med formålet om at møde dets kunders behov og investeringsmålsætninger.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede på denne udvikling:

“Hver ny servicetjeneste som vi tilbyder, er drevet af vores fortsatte forsøg på at sikre bedre handelsforhold for vores kunder. Ved at have observeret en stigende efterspørgsel på CFD´er på flere produkter, har vi svaret tilbage med disse nye tilføjelser i en indsats på at forsyne vores kunder med muligheden for at udvide deres handelsaktiviteter, mens de samtidig nyder fordelene ved vores platforme og høje standard for udførelse.”
*Aktier er kun tilgængelige for kunder af FxPro Financial Services Limited
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser