info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Øger Deres Produkt Tilbud

1. juni 2015, London. Prisvindende FX mægler FxPro er glade for at kunne meddele deres udvidelse af dets produkt omfangstilbud til indkapsling af utallige ekstra Kontrakter for Difference (CFD´er), herunder utallige ekstra aktier*, indekser, handelsvarer og energi fremtidige. Mere interessant, vil mægleren tilbyde nogle af de mest populære og likvide aktier oplistet på de franske, tyske og amerikanske markeder, nye punkt indekser så som Kina 50 og USA indeks, forbedret energi og landbrugsfremtidige, herunder kakao og kaffe, hvilket gør kunder i stand til fremme deres alsidighed i deres handelsaktivitet mens de drager fordel af FxPro´s prisvindende servicetjenester. Disse nye produkter kan handles på FxPro MT4 platformen og er tilgængelige fra 1. juni 2015.

Kendt for at operere som en Ikke-Skrivebordshåndterings mægler, tilbyder de topforbundet likviditet og overlegen udførelsesteknologi, og FxPro udvider og forbedrer som altid deres servicetjenester. Mægleren har derfor introduceret disse meget forventede tilføjelser til dets produktomfang med formålet om at møde dets kunders behov og investeringsmålsætninger.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede på denne udvikling:

“Hver ny servicetjeneste som vi tilbyder, er drevet af vores fortsatte forsøg på at sikre bedre handelsforhold for vores kunder. Ved at have observeret en stigende efterspørgsel på CFD´er på flere produkter, har vi svaret tilbage med disse nye tilføjelser i en indsats på at forsyne vores kunder med muligheden for at udvide deres handelsaktiviteter, mens de samtidig nyder fordelene ved vores platforme og høje standard for udførelse.”
*Aktier er kun tilgængelige for kunder af FxPro Financial Services Limited
Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960