info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Introducerer en Verdensklasses VPS Service

1. juli 2013, London. FxPro Group Ltd (FxPro), en 100% Agenturmodel FX mægler, er stolte over at kunne meddele introduktionen af en lav latenthed, Virtuel Privat Server (VPS) løsning, som vil gøre tabte handelsmuligheder til fortid.

FxPro er industriens ledende fortaler for retfærdig, transparent handel gennem deres kundecentrale Agenturmodel for ordreudførsel. Ulig mange andre mæglere som bygger størstedelen af deres fortjeneste på deres kunders tab. FxPro´s Agenturmodel tilskynder virksomheden til at hjælpe til med deres kunders fortjeneste.

“Introduktionen af FxPro´s VPS er perfekt timet til at arbejde sammen med lanceringen af FxPro Quant Strateg Builder og FxPro EA Library. Ved at udnytte vores VPS, vil handlende være i stand til at optimere præstationen af deres EA´er og forbedre deres handelsresultater yderligere.” Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro

FxPro har indgået partnerskab med BeeksFX, verdens ledende VPS udbyder, for at frembringe de bedste VPS løsninger til FxPro cTrader/cAlgo og FxPro MT4 kunder. Denne industriledende service opererer fra 24/7 og sikrer at Ekspert Rådgivere (EA´er) kører som de skal, når de skal.

FxPro VPS Fakta:

  • Online 24/7
  • Uforstyrret operation (Ingen genstart/ upåvirket af strømafbrud)
  • Reduceret latenthed 1-5ms (tiden det tager for en ordre at rotere til serveren for udførelse.)
  • Hurtigere handelsudførelser
  • Ideel for handlende som anvender automatiseret strategier.

Takket været Agenturmodellen kan FxPro allerede prale af nogle af de laveste niveauer af latenthed og introduktionen af VPS vil resulterer i endnu hurtigere handelsudførelser. Under normale handelsforhold, kan en FX handlende i Kina måske være underlagt 300-400ms af latenthed; VPS vil reducerer det antal til det minimale -ms.

Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960