FxPro Introducerer en Verdensklasses VPS Service

1. juli 2013, London. FxPro Group Ltd (FxPro), en 100% Agenturmodel FX mægler, er stolte over at kunne meddele introduktionen af en lav latenthed, Virtuel Privat Server (VPS) løsning, som vil gøre tabte handelsmuligheder til fortid.

FxPro er industriens ledende fortaler for retfærdig, transparent handel gennem deres kundecentrale Agenturmodel for ordreudførsel. Ulig mange andre mæglere som bygger størstedelen af deres fortjeneste på deres kunders tab. FxPro´s Agenturmodel tilskynder virksomheden til at hjælpe til med deres kunders fortjeneste.

“Introduktionen af FxPro´s VPS er perfekt timet til at arbejde sammen med lanceringen af FxPro Quant Strateg Builder og FxPro EA Library. Ved at udnytte vores VPS, vil handlende være i stand til at optimere præstationen af deres EA´er og forbedre deres handelsresultater yderligere.” Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro

FxPro har indgået partnerskab med BeeksFX, verdens ledende VPS udbyder, for at frembringe de bedste VPS løsninger til FxPro cTrader/cAlgo og FxPro MT4 kunder. Denne industriledende service opererer fra 24/7 og sikrer at Ekspert Rådgivere (EA´er) kører som de skal, når de skal.

FxPro VPS Fakta:

  • Online 24/7
  • Uforstyrret operation (Ingen genstart/ upåvirket af strømafbrud)
  • Reduceret latenthed 1-5ms (tiden det tager for en ordre at rotere til serveren for udførelse.)
  • Hurtigere handelsudførelser
  • Ideel for handlende som anvender automatiseret strategier.

Takket været Agenturmodellen kan FxPro allerede prale af nogle af de laveste niveauer af latenthed og introduktionen af VPS vil resulterer i endnu hurtigere handelsudførelser. Under normale handelsforhold, kan en FX handlende i Kina måske være underlagt 300-400ms af latenthed; VPS vil reducerer det antal til det minimale -ms.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser