info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Introducerer MT4 Konto Med Markedsudførelse Og Lavere Spænd

18. may 2016, London. Efterfulgt udvidelsen af dets produktomfang, udvider online mægler FxPro nu dets række af handelskonti ved at introducerer MT4 med markedsudførelse. Denne kontotype og dets demo version er tilgængelige for alle registrerede kunder fra i dag, den 18. maj.

Med denne konto introducerer FxPro også de laveste spænd nogensinde vist på dets MT4 platform. Især kunder som ønsker at handle i dette familiære miljø på MT4 med markedsudførelse kan forvente lave spænd på tværs af alle valutapar, såvel som på tværs af handelsvarer. Denne nye konto tilbyder også prisvindende ordre udførelse som FxPro leverer på tværs af dets vifte af platforme, og ordrer bliver udført til den volumen-vejet pris (VWAP), som essentielt er den bedste tilgængelige pris leveret af FxPro´s pulje af likviditetsudbydere.

FxPro MT4 konto med markedsudførelse er primært målrettet imod kunder som foretrækker handel på den populære MT4 platform, men samtidig ønsker at nyde fordelene af markedsudførelse. FxPro´s kunder kan stadig handle på MT4 med øjeblikelig udførsel og faste og flydende spænd, eller skifte til en MT5 eller cTrader konto med markedsudførelse.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Efter tæt at have inspicerede vores kunders henvendelser, har vi besluttet at fortsætte med at tilbyde markedsudførelse på vores MT4 platform mens vi nedsætter spænd endnu mere. Vi forventer at denne udvikling vil blive vel modtaget af handlende. Som altid, værdsætter vi enhver tilbagemelding fra vores kunder som vi fortsætter med at arbejde imod forbedring og udvidelse af vores produktomfang.”
Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960