FxPro Introducerer MT4 Konto Med Markedsudførelse Og Lavere Spænd

18. may 2016, London. Efterfulgt udvidelsen af dets produktomfang, udvider online mægler FxPro nu dets række af handelskonti ved at introducerer MT4 med markedsudførelse. Denne kontotype og dets demo version er tilgængelige for alle registrerede kunder fra i dag, den 18. maj.

Med denne konto introducerer FxPro også de laveste spænd nogensinde vist på dets MT4 platform. Især kunder som ønsker at handle i dette familiære miljø på MT4 med markedsudførelse kan forvente lave spænd på tværs af alle valutapar, såvel som på tværs af handelsvarer. Denne nye konto tilbyder også prisvindende ordre udførelse som FxPro leverer på tværs af dets vifte af platforme, og ordrer bliver udført til den volumen-vejet pris (VWAP), som essentielt er den bedste tilgængelige pris leveret af FxPro´s pulje af likviditetsudbydere.

FxPro MT4 konto med markedsudførelse er primært målrettet imod kunder som foretrækker handel på den populære MT4 platform, men samtidig ønsker at nyde fordelene af markedsudførelse. FxPro´s kunder kan stadig handle på MT4 med øjeblikelig udførsel og faste og flydende spænd, eller skifte til en MT5 eller cTrader konto med markedsudførelse.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Efter tæt at have inspicerede vores kunders henvendelser, har vi besluttet at fortsætte med at tilbyde markedsudførelse på vores MT4 platform mens vi nedsætter spænd endnu mere. Vi forventer at denne udvikling vil blive vel modtaget af handlende. Som altid, værdsætter vi enhver tilbagemelding fra vores kunder som vi fortsætter med at arbejde imod forbedring og udvidelse af vores produktomfang.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser