info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro lancerer en ny hjemmeside

21. november 2018, London. November har været en relative produktiv måned for online mægler FxPro. Efter flere måneders hårdt arbejde og dedikation, har virksomheden annonceret lanceringen af dets brands nye hjemmeside, hvilket har tilføjet firmaets brand en ramme af sofistiskhed, dog legende identitet.

FxPro’s nye hjemmeside formidler en klar besked om hvem virksomheden er og hvad de står for gennem en optimeret, interaktiv brugerflade. Hjemmesiden praler også af et initiativrig navigationssystem som sætter handlende i stand til at finde den information de søger ved et øjekast.

FxPro Administrerende Marketings direktør, Ilya Holeu, kommenterede:

“Dette er ikke kun en hjemmeside. Det er en ny, raffineret brand identitet som legemliggør vores hovedværdier som en forretning. Vi elsker det vi laver, og vi ønsker at det ses.”

Tjek vores hjemmeside her: www.fxpro.com.

Sørg for at forblive forbundet på sociale medier ved at følge FxPro på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Telegram og Youtube.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser