info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro lancerer en ny hjemmeside

21. november 2018, London. November har været en relative produktiv måned for online mægler FxPro. Efter flere måneders hårdt arbejde og dedikation, har virksomheden annonceret lanceringen af dets brands nye hjemmeside, hvilket har tilføjet firmaets brand en ramme af sofistiskhed, dog legende identitet.

FxPro’s nye hjemmeside formidler en klar besked om hvem virksomheden er og hvad de står for gennem en optimeret, interaktiv brugerflade. Hjemmesiden praler også af et initiativrig navigationssystem som sætter handlende i stand til at finde den information de søger ved et øjekast.

FxPro Administrerende Marketings direktør, Ilya Holeu, kommenterede:

“Dette er ikke kun en hjemmeside. Det er en ny, raffineret brand identitet som legemliggør vores hovedværdier som en forretning. Vi elsker det vi laver, og vi ønsker at det ses.”

Tjek vores hjemmeside her: www.fxpro.com.

Sørg for at forblive forbundet på sociale medier ved at følge FxPro på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Telegram og Youtube.

Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960