FxPro Lancerer En Revolutionerende EA Handelsløsning

7. juni 2013, London. Forskning* viser at i gennemsnittet, at der hvor handlende anvender Ekspert Rüdgivere (EA´er), producerer de 6 gange bedre handelsresultater og mere stabile afkast, end dem som handler manuelt. FxPro Group Ltd (FxPro), en banebrydende leder indenfor FX, annoncerer lanceringen af to innovative Algo handelsprodukter, designet til at maksimere handelssucceser.

FxPro er den eneste mægler som fuldstændig afstemmer deres interesser med deres kunders interesser gennem en transparent, handelscentral Agenturmodel. Virksomhedens engagement til at levere enestående service gennem tung investering i forskning og udvikling, har ledet til lanceringen af branchens første – en Algo handelsløsning som sikrer langtidsvarende fordele for FxPro´s kunder og partnere.

Handlende kan nu drage fordele af den handelsforbedrende fordele af EA´er gennem:

FxPro Library, en uundvÌrlig EA markedsplads som muliggør handlende at downloade fÌrdige-parate, gennemtestede Ekspert Rüdgivere, udviklet af FxPro´s eget udviklingsteam og erfarne tredjepart programmører. Handlende kan pü nuvÌrende tidspunkt vÌlge fra 40+ fÌrdigudviklet, tilpassede EA´er, et antal som vil stige eksponentielt som handlende og udviklere opdager denne spÌndende ressource.

FxPro Quant Strategy Builder, et brugervenligt vÌrktøj som sÌtter handlende i stand til at udvikle og bygge deres egen Ekspert Rüdgiver for MT4 platformen ved at bruge simple trÌk og drop funktioner, uden at behøve nogen form for programmeringserfaring.

FxPro er pü nuvÌrende tidspunkt i gang med at udvikle en revolutionerende spejl-handelsplatform som muliggør at deres kunder kan kopiere handler af ledende signaludbydere.

“FxPro tror på at alle handlende skal være i stand til at høste fordelene af Algoritme handel. Vi har arbejdet hårdt på at udvikle brugervenlige værktøjer som vil lede vores kunder til større handelssucces, ved at fjerne følelser fra handelsbeslutninger og tillade dem at identificerer flere handelsmuligheder.” Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro

*Source: FxPro, egen forskning, 2012

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser