info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Lancerer En Revolutionerende EA Handelsløsning

7. juni 2013, London. Forskning* viser at i gennemsnittet, at der hvor handlende anvender Ekspert Rådgivere (EA´er), producerer de 6 gange bedre handelsresultater og mere stabile afkast, end dem som handler manuelt. FxPro Group Ltd (FxPro), en banebrydende leder indenfor FX, annoncerer lanceringen af to innovative Algo handelsprodukter, designet til at maksimere handelssucceser.

FxPro er den eneste mægler som fuldstændig afstemmer deres interesser med deres kunders interesser gennem en transparent, handelscentral Agenturmodel. Virksomhedens engagement til at levere enestående service gennem tung investering i forskning og udvikling, har ledet til lanceringen af branchens første – en Algo handelsløsning som sikrer langtidsvarende fordele for FxPro´s kunder og partnere.

Handlende kan nu drage fordele af den handelsforbedrende fordele af EA´er gennem:

FxPro Library, en uundværlig EA markedsplads som muliggør handlende at downloade færdige-parate, gennemtestede Ekspert Rådgivere, udviklet af FxPro´s eget udviklingsteam og erfarne tredjepart programmører. Handlende kan på nuværende tidspunkt vælge fra 40+ færdigudviklet, tilpassede EA´er, et antal som vil stige eksponentielt som handlende og udviklere opdager denne spændende ressource.

FxPro Quant Strategy Builder, et brugervenligt værktøj som sætter handlende i stand til at udvikle og bygge deres egen Ekspert Rådgiver for MT4 platformen ved at bruge simple træk og drop funktioner, uden at behøve nogen form for programmeringserfaring.

FxPro er på nuværende tidspunkt i gang med at udvikle en revolutionerende spejl-handelsplatform som muliggør at deres kunder kan kopiere handler af ledende signaludbydere.

“FxPro tror på at alle handlende skal være i stand til at høste fordelene af Algoritme handel. Vi har arbejdet hårdt på at udvikle brugervenlige værktøjer som vil lede vores kunder til større handelssucces, ved at fjerne følelser fra handelsbeslutninger og tillade dem at identificerer flere handelsmuligheder.” Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro

*Source: FxPro, egen forskning, 2012

Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960