info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Fastholder Forpligtelse Til Handelsuddannelse

21. marts 2018, London. I 2017, som en del af en længerevarende forpligtelse om at levere handlende med forståelig uddannelsesmateriale, debuterede online mægler FxPro´s Lær fra en Pro serien af handelswebinarer og seminarer.

Lektionerne er blevet rigtig godt modtaget af investorer som søger at udvide deres eksisterende forståelse af online handel, og har bevist sig at være en stor succes på tværs af forskellige regioner. Lær fra en Pro serien, hvilket fortsætter med at køre ind i 2018, har indtil videre inkluderet seminarer i 3 lande, og webinarer i Italien, Spanien, Tyskland, Arabien, Kina og Rusland, mens FxPro fortsætter med at hjælpe handlende verden over udvikle deres viden om finansmarkeder.

Arrangeret af forskellige industri eksperter herunder Phillip Konchar, Enrico Gei, Carlos Partida og Mohamed Elghobary, dækker Lær fra en Pro serien en række af emner, herunder handelskoncept, økonomi begivenhedsanalyse, handelsstrategier for nøgleinstrumenter, nedbrydning af støre diagrammønstre og hvordan man anvender populære tekniske indikatorer til at informere om handelsbeslutninger.

Med i alt 50+ seminarer and webinarer dags dato, har Lær fra en Pro serien indtil videre budt velkommen til over 2.500 handlende. Baseret på den positive modtagelse, ser vi frem til at tilføje ekstra seminarer og webinarer til vores skema i månederne frem.

FxPro Administrerende Direktør for Kunderelationer, Elsy Rayess, kommenterede:

“Vi har altid set uddannelse som en central komponent i vores tilbud i FxPro. Den fortsatte succes af vores Lær som en Pro serie, demonstrerer at seminarer og webinarer er en ideel måde at engagere handlende, da de leverer en mere hånd-på tilgang og en mulighed for at lære om finansmarkeder fra industriens professionelle.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser