FxPro Fastholder Forpligtelse Til Handelsuddannelse

21. marts 2018, London. I 2017, som en del af en lÌngerevarende forpligtelse om at levere handlende med forstüelig uddannelsesmateriale, debuterede online mÌgler FxPro´s LÌr fra en Pro serien af handelswebinarer og seminarer.

Lektionerne er blevet rigtig godt modtaget af investorer som søger at udvide deres eksisterende forstüelse af online handel, og har bevist sig at vÌre en stor succes pü tvÌrs af forskellige regioner. LÌr fra en Pro serien, hvilket fortsÌtter med at køre ind i 2018, har indtil videre inkluderet seminarer i 3 lande, og webinarer i Italien, Spanien, Tyskland, Arabien, Kina og Rusland, mens FxPro fortsÌtter med at hjÌlpe handlende verden over udvikle deres viden om finansmarkeder.

Arrangeret af forskellige industri eksperter herunder Phillip Konchar, Enrico Gei, Carlos Partida og Mohamed Elghobary, dÌkker LÌr fra en Pro serien en rÌkke af emner, herunder handelskoncept, økonomi begivenhedsanalyse, handelsstrategier for nøgleinstrumenter, nedbrydning af støre diagrammønstre og hvordan man anvender populÌre tekniske indikatorer til at informere om handelsbeslutninger.

Med i alt 50+ seminarer and webinarer dags dato, har LÌr fra en Pro serien indtil videre budt velkommen til over 2.500 handlende. Baseret pü den positive modtagelse, ser vi frem til at tilføje ekstra seminarer og webinarer til vores skema i münederne frem.

FxPro Administrerende Direktør for Kunderelationer, Elsy Rayess, kommenterede:

“Vi har altid set uddannelse som en central komponent i vores tilbud i FxPro. Den fortsatte succes af vores Lær som en Pro serie, demonstrerer at seminarer og webinarer er en ideel måde at engagere handlende, da de leverer en mere hånd-på tilgang og en mulighed for at lære om finansmarkeder fra industriens professionelle.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser