info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro MT5 Nu Live

16. marts 2015, London. FxPro meddeler om lanceringen af FxPro MetaTrader5. Fordi vi går live på mandag den 16. marts, vil platformen for MetaQuotes tillade handlende, at drage fordel af FxPro´s overlegne handelsforhold og retfærdige handelspraksis på endnu en ledende handelsplatform.

Perfekt for handlende som foretrækker markedsudførelse men stadig ønsker at handle på MetaQuotes platformen, FxPro MTF indeholder også et antal af opdateringer på dets processor, herunder: flere tidsrammer, tegneværktøjer, køb og salgstops begrænsningsordrer, tik diagrammer og fuld markedsdybde. Algoritme handlende er lige så godt taget af som på MT4 med en integreret EA udviklingsmiljø.

FxPro CEO Charalambos Psimolophitis havde følgende at sige:

“Lanceringen af FxPro MT5 har allerede genereret en fantastisk mængde interesse mellem handlende, og vores kundeservice team er blevet oversvømmet med henvendelser i opløbet til lanceringen. Vi er begejstret over denne tilføjelse af vores flåde af professionelle handelsplatforme og vil fortsætte med at give vores handlende det bedste i FX handel.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser