info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine pengeCFD´er og SpÌnd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge pü grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer püdrager sig pengetab nür de handler CFD´er og SpÌnd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstür hvordan CFD´er og SpÌnd Indsatser fungerer, og om du har rüd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro MT5 Nu Live

16. marts 2015, London. FxPro meddeler om lanceringen af FxPro MetaTrader5. Fordi vi gür live pü mandag den 16. marts, vil platformen for MetaQuotes tillade handlende, at drage fordel af FxPro´s overlegne handelsforhold og retfÌrdige handelspraksis pü endnu en ledende handelsplatform.

Perfekt for handlende som foretrÌkker markedsudførelse men stadig ønsker at handle pü MetaQuotes platformen, FxPro MTF indeholder ogsü et antal af opdateringer pü dets processor, herunder: flere tidsrammer, tegnevÌrktøjer, køb og salgstops begrÌnsningsordrer, tik diagrammer og fuld markedsdybde. Algoritme handlende er lige sü godt taget af som pü MT4 med en integreret EA udviklingsmiljø.

FxPro CEO Charalambos Psimolophitis havde følgende at sige:

“Lanceringen af FxPro MT5 har allerede genereret en fantastisk mængde interesse mellem handlende, og vores kundeservice team er blevet oversvømmet med henvendelser i opløbet til lanceringen. Vi er begejstret over denne tilføjelse af vores flåde af professionelle handelsplatforme og vil fortsætte med at give vores handlende det bedste i FX handel.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser