info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Udnævt Som National Offentlig Mester Af Cypern Ved ´European Business Awards´

22. januar 2014, London. FxPro Financial Services Limited (FxPro), den globale udbyder af online FX handelsservicetjenester, er blevet udnævnt som den Nationale Offentlige Mester af Cypern i den 2013/14 Europæiske Forretnings Prisudgivelse (EBA).

I den første fase af offentlige stemmer var over 70.980 af de modtaget stemmer fra video modtagelsen, og FxPro fik det højeste antal af stemmer fra Cypern. De blev valgt ud af 375 andre virksomheder og er en af de 30 Nationale Offentlige Mestre udnævnt i går fra lande på tværs af hele Europa.

Den anden offentlige stemme fase er nu åben, løber indtil den 25. marts 2014 og vil resultere i at den virksomhed med flest stemmer vil blive udnævnt til Europas Offentlige Mester ved en Galla begivenhed i Athen den 27. maj 2014.

“Det er en stor ære at se FxPro blive udnævnt til den Nationale Offentlig Mester af Cypern. At opnå denne pris via en offentlig afstemning er en sand anerkendelse for det hårde arbejde vi har udført over de sidste få år, især når vi er oppe imod andre enestående cypriotiske virksomheder. Vi håber at stemmerne vil fortsætte med at støtte os som vi bestræber os for at blive Europas Offentlig Mester.” Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.

Den Europæiske Forretningsprisudgivelse er en selvstændig prisudgivelses program designet til at anerkende og promenere ekspertise, bedste praksis og innovation i det europæiske forretningssamfund.

“Vi er meget imponeret over den høje standard dette år og vi er blevet meget glade for den offentlige respons til videoerne. Som hele er mere end det dobbelte af stemmer afgivet dette år i forhold til sidste år. Det er fantastisk at se at så mange mennesker engagerer sig i prisudgivelsen. Godt gået af FxPro og vi ønsker dem alt godt i den anden og endelig runde.” Adrian Tripp, CEO hos EBA.
Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960