info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Nyudnævnte Rettighedspartner For Super Rugby

Rugby.com.au

Australske Rugby Union har i dag annonceret den globale valutamarkedsmægler FxPro som deres indenlandske udnævnte rettighedspartner for Super Rugby for de næste fire år.

FxPro Super Rugby vil blive sparket i gang i 2012 i den sidste weekend i februar, der lancerer et nyt forhold mellem ARU og en verdensleder i valutamarkedsindustrien...

Se Artikel AF ARU Media Unit

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser