info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Åbner Ny Dubai Kontor

4. december 2017, London. FxPro Group Limited (‘FxPro’) er glade for at annoncere at deres datterselskab, FxPro Global Markets MENA Limited, for nylig har fået deres licens af Dubais Finansielle Myndighed (‘DFSA’) til at operere som et Autoriseret Firma (reference no. F003333). FxPro, en ledende online mægler der servicerer kunder i mere end 150 lande, og har nu også åbnet et kontor i Dubai, og udvidet deres foretagender betydeligt mens de forstærker deres tilstedeværelse i MENA regionen.

The FxPro Global Markets MENA Office in Dubai

FxPro Group er også holdingselskab for FCA-reguleret FxPro UK Limited og CySEC – og FXB-reguleret FxPro Financial Services Limited. FxPro har et særligt omdømme som en af de mest transparente mæglere, og har modtaget mere end 50 priser dags dato for dets handelsforhold, service og handelsprodukter. FxPro´s kunder kan investere i FX og 5 andre aktivklasser, drage fordel af udførelse uden nogen-skrivebordshåndterings indgriben*.

FxPro har også kontorer i London by, Cypern, Monaco og på Bahamas. Over sommeren har mægleren annonceret om en 3-årige sponsorskab med Premium League klub Watford FC, såvel som en udvidelse af dets produkttilbud ved at introducere Spænd Indsatser på FxPro Edge platform**.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Siden virksomhedens begyndelse for over 10 år siden, har vi foretaget mange strategiske skridt for at etablere FxPro som en industri ledende online mægler, som nu har tilliden fra hundrede tusinder af kunder rundt om på kloden. Opnåelsen af DFSA licens og etableringen af fysisk tilstedeværelse i Dubai, hjælper os med at række endnu længere, reagerer bedre til handlendes efterspørgelse og etablere FxPro som en reel global mægler.”

* Underlagt FxPro Ordreudførelsespolitik.

** Spænd Indsats er kun tilgængelig for kunder af FxPro UK Limited som er beliggende i Storbritannien.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser