info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Lover Økonomisk Støtte

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), er en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, annoncerer i dag deres betydelige løfte om økonomisk støtte til Telethon 2010, den cypriotiske institut for Neurologi & amp;amp; Genetik, og Muskelsvindfonden i Cypern.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, annoncerer i dag deres løfte om betydelig økonomisk støtte til Telethon 2010, det cypriotiske institut for Neurologi & amp;amp; Genetik, og Muskelsvindfonden i Cypern. Indtægter fra donationen vil blive udnyttet til at øge offentlig opmærksomhed på patienters problemer som lider af neurologiske og genetiske sygdomme, og til at finansiere det fortsatte videnskabelige og sociale arbejde der udføres for at forbedre livskvaliteten for dem som er påvirket af dette.

“Cypriotiske Telethon 2010 giver os en platform hvorfra vi positivt kan påvirke livet for dem i vores samfund på en større skala, og støtte en sag, som vi har meget passion for,” sagde Panagiotis Xydas, Administrerende Direktør for FxPro. ”En hovedværdi for FxPro er at give tilbage til de samfund vi opererer i. Som en cypriotisk baseret virksomhed med kontorer i syv lande, og en global kundekreds, der spænder over mere end 120 lande, kan man betragte det som en overvældende opgave at give tilbage. Men under alle omstændigheder så er dette en opgave som vi oprigtigt forpligter os selv til.”

Virksomhedens fornyet løfte om støtte til den cypriotiske institut for Neurologi & amp;amp; Genetik er kun et element i virksomhedens fortsatte sociale ansvarskampagne. FxPro har projekter som støtter Green& Rent i Limassol, restaureringen af et kloster i Bourgogne, Frankrig, støtte til et børnehospital i Moskva, og konstruktion af et gymnasium ved et børnehjem i Podolsk, Rusland. FxPro opretter også stipendium midler til støtte for unge mænd og kvinder som forfølger professionelle studier på universiteter rundt om i verden.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser