info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Lover Økonomisk Støtte

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), er en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, annoncerer i dag deres betydelige løfte om økonomisk støtte til Telethon 2010, den cypriotiske institut for Neurologi & amp;amp; Genetik, og Muskelsvindfonden i Cypern.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, annoncerer i dag deres løfte om betydelig økonomisk støtte til Telethon 2010, det cypriotiske institut for Neurologi & amp;amp; Genetik, og Muskelsvindfonden i Cypern. Indtægter fra donationen vil blive udnyttet til at øge offentlig opmærksomhed på patienters problemer som lider af neurologiske og genetiske sygdomme, og til at finansiere det fortsatte videnskabelige og sociale arbejde der udføres for at forbedre livskvaliteten for dem som er påvirket af dette.

“Cypriotiske Telethon 2010 giver os en platform hvorfra vi positivt kan påvirke livet for dem i vores samfund på en større skala, og støtte en sag, som vi har meget passion for,” sagde Panagiotis Xydas, Administrerende Direktør for FxPro. ”En hovedværdi for FxPro er at give tilbage til de samfund vi opererer i. Som en cypriotisk baseret virksomhed med kontorer i syv lande, og en global kundekreds, der spænder over mere end 120 lande, kan man betragte det som en overvældende opgave at give tilbage. Men under alle omstændigheder så er dette en opgave som vi oprigtigt forpligter os selv til.”

Virksomhedens fornyet løfte om støtte til den cypriotiske institut for Neurologi & amp;amp; Genetik er kun et element i virksomhedens fortsatte sociale ansvarskampagne. FxPro har projekter som støtter Green& Rent i Limassol, restaureringen af et kloster i Bourgogne, Frankrig, støtte til et børnehospital i Moskva, og konstruktion af et gymnasium ved et børnehjem i Podolsk, Rusland. FxPro opretter også stipendium midler til støtte for unge mænd og kvinder som forfølger professionelle studier på universiteter rundt om i verden.

Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960